Tuesday, October 1, 2013

New stock chiffon lace free size

hye fabulous ladies..
kat sini ade variaty color chiffon lace blouse..
kain chiffon berkualiti and sangat selesa dipakai..
boleh untuk ke majlis or office wear.
free size small cutting..fit to size M

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 price:rm35 with free postage
jom pm or whats app
0133600415
 
till then
fabulous!!
Published with Blogger-droid v2.0.10

Sunday, September 29, 2013

chiffon and lace blouse

hye beautiful ladies..
ni ade blouse chiffon material with lace..
free size fit to size L..
sangat cantik and selesa dipakai..
material lembut and sejuk..

price Rm35 with free postage
pm or whats app
0133600415

till then
fabulous!!

Published with Blogger-droid v2.0.10

eifel im in love blouse



hye fabulous ladies..
eifel im in love blouse is up for sale
grab fast while stock last..
pm or whats app
0133600415

price :RM35
free postage

kain baldu yang sangat sedap and selesa..
yang paling best..xpanas..
till then
fabulous!!
Published with Blogger-droid v2.0.10

sabun marine yang best!!

hye fabulous ladies!!!
sabun ket**k are available now with good price..
sms or whats app
0133600415

thats all
fabulous!!

Published with Blogger-droid v2.0.10

Friday, September 27, 2013

testing update blog via samsung fon

halooo..harini fabs me EL..best jugak cuti hari jumaat..tp cam rugila..jumaat waktu keje pendek je..tapi sbb bbsitter ade hal..kena la fabs me cuti..kalo x..sape nak jaga si kecik comel aireen nasuha kan?..well ni testing je ni..xnakla karang post pepanjang..till then..bye...

Tuesday, September 24, 2013

Tips untuk banyakkan susu badan

hye uols..
hari fab's me nak share sikit experience fab's me sejak jadi mummy ni..
of coz hot topic mummy-mummy ni mestilah pasal susu badan kan?
selalu dengar keluhan hot-hot mummy pasal kurang susu badan la..susu kering la..tak cukup la..
macam-macam lagi la..
actually fab's me pun bukan pandai sangat lagi..
baru 5 bulan bf aireen..
 
 
so tips fab's me
 
#1
Double pumping
 
maksudnye fab's me pam 2-2 belah sekali gus..
fab's me pakai medela freestyle
hasilnya tak tentu..kadang-kadang banyak
kadang-kadang cukup2 makan je..
tapi setakat ni Alhamdulillah cukup rezeki susu aireen
 
 
ni hasil tuaian fab's me..
memang takkan sama2-2 belah..
belah kanan lagi banyak dari belah kiri
kalo pakai elektrik pam ni..kena start dengan lower suction mode dulu..agak2 susu dah banyak kuar baru naikkan speed..
 
#2
Tengok video or gambar anak masa pam
 
fab's me selalu buat macam ni..
mesti kena tengok video or gambar aireen masa pam..
memang rasa lain sangat..macam die ade ngan kite..
 
 
letak gambar aireen kat desktop workstation..
 
 
#3
Ambil supplement sket untuk tambahan
 
fab's me pun macam orang lain jugak...
kena jugak makan supplement sket untuk tambah susu
dulu fab's me makan halba..
halba biasa yang buat masak tu..setiap pagi ambil satu sudu kecil
tapi memang tak tahan la kan bau halba tu
hasil susu memang ok dengan halba ni..
tetiba haritu jalan-jalan terpergi GNC..
Tanya la pasal milk booster..
so diorang suggest Fenugreek ni..
mmg halba jugak supplement ni..
tapi dalam bentuk kapsul
so fab's me ambil 3 biji sehari
pagi petang and malam kol 8..
 
 
hmm semua ebm fab's me simpan dalam plastic storage..
fab's me pakai  autumz double ziplock 7 ozpunye
so sebab aireen minum dalam 3-4 oz sekali..
semua fab's me pack2 dalam lingkungan 4oz..
 
fab's me beli deep freezer semata-mata untuk simpan ebm..
 
fab's me ni coffee drinker..
tapi tak boleh minum coffee sangat sbb takut effect susu..
tapi dah jumpe coffee yang sesuai untuk breastfeeding mum macam fab's me..
sekarang amalkan mineral coffee
 
sehari minum sekali je 1 pack masa breakfast..
 
so setakat ni fab's me share 3 tips dulu ok..
nanti boleh share lagi ape-ape tips..
 
so for hot mummy semua..
if siape2 berminat nak beli medela breastpump
boleh la order dengan fab's me
mineral coffee pun ade for coffee drinker macam fab's me ni..
 
till then
fabulous!!
 
 


Tuesday, September 17, 2013

Aireen Nasuha..new addition in family..

hye beautiful ladies..
setelah sekian lama fab's me tak udate blog ni..
harini tergerak nak update sebab rindu nak blogging
well kehidupan fab's me memang dah totally berubah..
sebab ape??
sebab fab's me dah dikurniakan seorang puteri yang sangat comellll..
Alhamdulillah..
 
Aireen Nasuha Binti Azlan
22 April 2013
3.41kg

 
masa ni dah 3 hari balik rumah..fab's me kena Caesar..
so lama sket dok hospital..


ni dah 1 month old..

 
2 months old

 
3 months old

 
4 months old..
 
 
minggu depan aireen nak masuk 5 bulan dah..
tak sabar nak bagi aireen makan..
 
well that's all
fabulous!!


Wednesday, September 12, 2012

SM and SSM Awards

Last saturday was the BEST day in my life!!
ni lah hari yang ditunggu-tunggu..
hari penganugerahan dalam my Premium Beautiful Online Bizness!!
alhamdulillah yanie naik pentas untuk amik my first award dalam bizness ni!
ni pic me and my bizness partner with our mentor 
CDM Naa kamaruddin


tema untuk hari tu of cos
Black and Red!!

ni yanie tgh tunggu turn untuk dipanggil naik stage..:)


ni pic with whole group!
with CDM Hanis and CDM Naa kamaruddin


ni pic masa mula-mula sampai!
cdm-cdm sambut all qualifiers dengan bunga!!sukeeee :)


haa ni gambar clear sket..
tapi muka yanie agak pale sbb baru lepas muntah!:(

well sekarang perasaan yanie mmg best and sangat TERUJA!!
dalam  bizness ni caranya memang simple and senang nak ikut..
mentor dah sediakan guidelines..
kite hanya relakan diri sahaja untuk dibimbing!
dahla dapat INCOME besar,dapat AWARD..boleh melaram plak!
best2!!
tak sabar nak tunggu next award plak!!

0133600415
yanie rosli

:)